Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ , ΔΆΝΕΙΑ Αναχρηματοδότηση Τι κρύβουν?


Συμβουλές και Συμβουλές: Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε............
Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι στρέφονται προς τα υπάρχοντα περιουσιακά στοιχεία τους για να τους βοηθήσουν στο δύσκολο Financial Times.Η Αναχρηματοδότηση σας επιτρέπει να επαναδιαπραγματευθείται την υποχρέωση χρέους σας, με διαφορετικούς τρόπους, ως εκ τούτου ελευθερώνοντας μετρητά ή το σπάσιμο του χρέος σας σε πιο εύχρηστα ποσά. Ωστόσο, υπάρχουν λόγοι για να αναχρηματοδοτηθείται ακόμα και όταν δεν έχετε δικαίωμα σ ένα οικονομικό αγώνα τραπεζικού δανείου.
Για την παγίωση των χρεών: Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να πάρουν μια κάρτα πιστωτικού δανεισμού αντί ένα μικρο δάνειο και δεν βλέπουν το υψηλό κόστος στους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών.Όμως όταν πληρώνεται την ελαχίστη δόση σας επιτρέπει να πληρώσετε μονό τόκους του ενυπόθηκου δανείου, αντί το κεφάλαιο , το οποίο είναι γενικά πολύ πολύ υψηλότερο το κόστος μετά. Αν πάλι έχετε πολλές πιστωτικές κάρτες θα πρέπει να συγχωνευτούν όσο καιρός και αν έχει περάσει.ΜΕ Απλήρωτες Δώσεις ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΆΓΩΜΑ ΕΝΟΣ ΧΡΌΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΡΑΙΣΙΑ ΑΚΌΜΑ................... ,δηλαδή αν μαζέψετε τις κάρτες σας και γίνουν ένα δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο και με δόση που να μπορείτε να πληρώσετε ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΛΗΞΕΊ ΤΟ ΠΆΓΩΜΑ ΛΌΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ Σ ΚΡΙΣΗΣ .


ΠΡΟΣΟΧΉ ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑς ΖΗΤΉΣΟΥΝ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΊΝΕΤΑΙ ΒΆΣΗ ΝΟΜΟΎ

Ως μπόνους, το ενδιαφέρον είναι ..............συχνά εκπίπτουν από τον φόρο, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε ακόμα περισσότερα.

ν βρεθείτε με πολλούς ανυπέρβλητους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών, και ως συνήθως σας υστερούν να κάνετε το όλα σε ένα , αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή μονό όταν έχετε να πληρώνεται σε μετρητά και να εξοφλήσετε.
Για να μειώσετε το μήκος του αρχικού δανείου σας : Αν νιώθετε έτοιμοι να λάβουν, ενδεχομένως, σε ελαφρώς υψηλότερες πληρωμές, μπορείτε να αναχρηματοδοτήσει για ένα βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει την εξοικονόμηση σας σε χιλιάδες ευρω για τους τόκους, αλλά και να πάρει την υποχρέωσή σας έξω από το δρόμο του δανεισμού πιο γρήγορα. Εναλλακτικά, αν οι πληρωμές σας συσσωρεύονται, μπορείτε να παρατείνει τη θητεία σας να μειωθεί η μηνιαία πληρωμή σας άμεσα.
Για να καθοριστεί το χαμηλότερο ποσοστό : Αν και είναι μια ολισθηρή κλίση, η ιδέα είναι ότι θα επωφεληθούν από ένα παράθυρο του χρόνου που προσφέρουν τα χαμηλά επιτόκια. Μπορείτε να αναχρηματοδοτήσει το σπίτι ή το όχημά σας, και να πάρετε για να πληρώνετε λιγότερα συνολικά.
Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, όλα αυτά είναι λόγοι για να αναχρηματοδοτήσει το σπίτι ή το αυτοκίνητό σας. Ωστόσο, υπάρχουν παγίδες που κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσετε στην πορεία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει έρευνα της εταιρείας που χρησιμοποιείτε για να αναχρηματοδοτήσει και να εξετάσει το είδος του δανείου που λαμβάνετε. Θέλετε να αποφύγετε σε ότι εμπίπτει σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες παγίδες.

Τέλη που συνδέονται με την αναχρηματοδότηση: Αναχρηματοδότηση μπορεί να προσφέρει κάποια μεγάλα οφέλη, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπερτερούν των κινδύνων. Αμοιβές συναλλαγών σχεδόν πάντα ισχύει, και μερικές φορές είναι αρκετά υψηλά ώστε να εξουδετερώσουν κάθε οικονομικό όφελος για την αναχρηματοδότηση. Μια λογική αμοιβή εκκίνησης πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1 σε 1,5 τοις εκατό, και τέλος διεκπεραίωσης δανείου δεν πρέπει να είναι περισσότερο από 4%. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση μεμονωμένα αποσπάσματα σαν ένα "τέλος κλείδωμα" ή "τέλος courier." Αν υπάρχουν, η εταιρεία είναι πιθανόν να μην είναι πολύ ειλικρινής.
Η προσφυγή του χρέους έναντι χρεών χωρίς δικαίωμα αναγωγής: Σε πολλές πολιτείες, μια δεύτερη υποθήκη θεωρείται η χρησιμοποίηση του χρέους. Αυτό σημαίνει ότι ο οφειλέτης ευθύνεται εφόσον δεν έχει τα επισφαλή δάνεια. Αυτό σας βάζει, το σπίτι σας, και όλα τα άλλα περιουσιακά στοιχεία σας σε κίνδυνο σε περίπτωση σοβαρής κατάστασης έκτακτης ανάγκης που σας αναγκάζει να μείνει πίσω στις πληρωμές. Συνήθως, μια πρώτη υποθήκη θεωρείται χρεών χωρίς δικαίωμα αναγωγής. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είστε προσωπικά υπεύθυνος και το βάρος πέφτει στο αρχικό δανειστή σας. Έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τις εξασφαλίσεις που βάζετε κάτω για το δάνειο, αλλά όχι περισσότερο.
Προσοχή στα "χωρίς κανένα κόστος κλεισίματος" δάνεια : Αυτά μπορεί πραγματικά να είναι μια μεγάλη επιλογή όταν παρέχονται από μια αξιόπιστη εταιρεία, και όταν το κυρίαρχο επιτόκιο της αγοράς είναι 1,5 τοις εκατό λιγότερο από υπάρχοντα ρυθμό σας. Ωστόσο, πολλά σκιερά εταιρείες προσπαθούν να παρασύρουν σε ιδιοκτήτες σπιτιού με την υπόσχεση του κανένα κόστος κλεισίματος, αλλά καταλήγουν χρέωσης υψηλότερου επιτοκίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο δανειολήπτης πληρώνει περισσότερο στο μακροπρόθεσμο.
Δεν συμφωνώ με τη διαιτησία : Μερικές αναχρηματοδότησης συμβάσεις να σας ζητήσει να συμφωνήσουν σε διαιτησία. Αυτό σημαίνει ότι ένα τρίτο μέρος θα βήμα για την επίλυση τυχόν διαφορών που προκύπτουν μεταξύ της εταιρείας δανεισμού και τον οφειλέτη, αντί της προσφυγής στα δικαστήρια. Ενώ ακούγεται ακίνδυνο, συμφωνώντας σε μια ρήτρα διαιτησίας σας αναγκάζει για να χάσει πολλά από τα δικαιώματα που χορηγούνται ως ένας ιδιοκτήτης σπιτιού.
Προσέξτε για προπληρωμή κυρώσεις :προσοχη (αποπληρωμή χωρίς ποινή προεξόφλησης )
Σε Κάποια από τα συμβόλαια θα χρεωθεί ένα επιπλέον ποσό, εάν πληρώσετε σε βάθος χρόνου το δάνειό σας ή νωρίς ή να πωλήσει το σπίτι σας πριν από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Μερικοί shifty δανειστές θα κάνουν την ποινή τόσο υψηλή όπως έξι μήνες το ενδιαφέρον 85 τοις εκατό του αρχικού υπολοίπου του δανείου. Έλεγχος για τυχόν παρόμοιες ρήτρες πριν από την υπογραφή μιας σύμβασης.
Ξέρετε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για την οικονομική κατάστασή σας, και να είστε ενήμεροι από τις παγίδες. Αλλά πώς ξέρετε αν η αναχρηματοδότησης είναι κατάλληλο για ατομικές σας ανάγκες και την οικογένεια;
θα ξανα αναπροσαρμοστει ακόμα : Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να εξετάσει κατά αναχρηματοδότησης. Οι πιθανότητες είναι, δεν είστε απλά ψάχνουν για να σπάσει ακόμα, ψάχνετε να εξοικονομήσουν χρήματα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τον καθορισμό του συνολικού οικονομικό όφελος σας, αλλά ένας από τους ευκολότερους και πιο γρήγορους τρόπους είναι να χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή. Ως κατευθυντήριο εργαλείο, μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή αναχρηματοδότησης θα λαμβάνει υπόψη τα σημεία, δαπάνες κλεισίματος, και άλλες αμοιβές που συνδέονται με την αναχρηματοδότηση. Μπορεί να σας δοθεί μια κατά προσέγγιση εκτίμηση του κατά πόσον ή όχι θα πρέπει να προχωρήσουμε. Ένας καλός κανόνας είναι να αποφευχθεί η αναχρηματοδότηση έως ότου τα νέα επιτόκια είναι ένα τοις εκατό χαμηλότερο από το ποσοστό σας.
Να γνωρίζετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας : Αν δεν είναι τόσο καλό, πιθανόν να θέλετε να το καθαρίσετε πριν από την κατάδυση σε αναχρηματοδότηση. Ένα φτωχό πιστωτικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε υψηλότερα επιτόκια και τις αμοιβές, τελικά, αναγκάζοντας σας να χάσετε χρήματα.
Φυσικά, η αναχρηματοδότηση είναι μια τεράστια οικονομική επένδυση που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα παραπάνω στοιχεία. Έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει πραγματικά την εξοδό σας απο την πίστωση, αλλά μπορεί επίσης να σας βλάψει ακόμη περισσότερο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Μην σταματήσετε την έρευνα σας με αυτό το άρθρο. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι μεγάλοι πόροι εκεί έξω, και από όπου και αν αξίζει να εξεταστεί.
aggeliki - inter consulting real estate
για περισσοτερες πληροφορίες στειλτε μου mail sto aggeliki76@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου