Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Maybe you should start to become meteorologists forecast ......... as may be the cause for the symptoms in your body and your moods

Oταν αλλάζει η διάθεση μας χωρίς  βασικό λόγο συμπτωμάτων,...ή....    αρχόσουν   πόνο σε τοπικά σημεία του σώματος και νιώθοντας  κούραση ανεξήγητη , διαταραχές ύπνου , πονοκέφαλους ή  ημικρανίες ?..... Τότε .. ίσως θα πρέπει να αρχίσετε   να γίνεστε  μετεωρολόγοι του καιρού......... αφού ίσως  ειναι η αιτία  για τα συμπτώματα  του σώματος σας και τις ψυχικές σας διαθέσεις ........που θα έχετε .τις επόμενες μερες που θα ακολουθήσουν !!!!  
Ποιο συγκεκριμένα θα πρέπει να  παρατηρήσατε αν η αλλαγή του καιρού ειναι αυτή που σας ενοχλεί? Υπάρχουν περιπτώσεις που μια εβδομάδα πριν αρχίσει να αλλάζει ο καιρός ξεκινάνε τα παραπάνω συμπτώματα σε  ανθρώπους που επηρεάζονται απο καιρικούς παράγοντες και δεν είναι λίγοι ! Κάποιους άλλους τους επηρεάζει περισσότερο κατα την διάρκεια της αλλαγής των καιρικών φαινομένων ή μετά απο ένα εικοσιτετράωρο εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων!!!!!
 Σίγουρα κάποιοι από εσάς που διαβάζεται το άρθρο αυτό, έχετε παρατηρήσει οτι όταν εχει υγρασία η όταν ξεκινάει νοτιάς επηρεάζεται το σώμα σας αλλά και η διάθεση σας!



   Πιο ευαίσθητοι στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών είναι όσοι έχουν ιστορικό τραυματισμού στο 
κρανίο ή άτομα που εμφάνισαν παθήσεις που εξασθένισαν το νευρικό τους σύστημα. Η μετεωροαστάθεια μπορεί να υπάρχει και εκ γενετής. Στη βασική ομάδα πασχόντων συγκαταλέγονται άτομα άνω των σαράντα ετών. Η εμφάνιση πονοκεφάλου και άλλων συμπτωμάτων οφείλεται σε βασικά στοιχεία του καιρού, κυρίως στη μεταβολή της ατμοσφαιρικής πίεσης, παρότι οι ημερήσιες διακυμάνσεις της είναι ασήμαντες και δεν δημιουργούν επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Έχει παρατηρηθεί ότι μεταβολή 6-8 mm Hg στήλης προκαλεί σε ανθρώπους με αυξημένη ευαισθησία στην αλλαγή του καιρού αίσθημα βάρους στο κεφάλι, πονοκέφαλο και αλλαγή της διάθεσης. Σε αυτό υποβοηθούν και άλλοι παράγοντες όπως η μεταβολή της υγρασίας και της θερμοκρασίας του αέρα, η αλλαγή της δύναμης και της κατεύθυνσης του ανέμου, η νέφωση και η ταχύτητα με την οποία εκδηλώνονται οι μετεωρολογικές διακυμάνσεις. Όσο μικρότερο είναι το χρονικό διάστημα μεταβολής του καιρού τόσο πιο συχνές και έκδηλες είναι οι μετεωροτροπικές αντιδράσεις.








επομένη ανάρτηση ποσό , μας επηρεάζει ο Εγκέλαδος (σεισμός)?


@ggelikinter(c)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου