Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ!

Σε όποια ηλικία και αν είναι, κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει όμορφη και νέα. Όλες οι γυναίκες θέλουν λείο και σφριγηλό δέρμα. Δεν έχουν όμως όλες τη δυνατότητα να επισκεφθούν ένα πλαστικό χειρούργο, ενώ άλλες εκ πεποιθήσεως προτιμούν τις λύσεις που δίνει η φύση.

Η φύση μπορεί και σας δίνει τη λύση για το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό λίφτινγκ χωρίς προετοιμασία, επίπονες διαδικασίες και ανάρρωση!

Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο και… ένα αυγό και ένα λεμόνι για να αλλάξετε αισθητά την όψη της επιδερμίδας σας μέσα σε λίγα λεπτά.


Τί πρέπει να κάνετε

Στύψτε το λεμόνι και κρατήστε το ασπράδι από το αυγό. Χτυπήστε ελαφρά το ασπράδι και ταυτόχρονα ρίξτε αργά- αργά 2-3 σταγόνες λεμονιού. Σταματήστε όταν σιγουρευτείτε πως το μείγμα είναι ομοιογενές.

Χρησιμοποιήστε στεγνό βαμβάκι για να απλώσετε τη μάσκα στο πρόσωπο, αλλά όχι στα μάτια σας. Θα νιώσετε τη μάσκα να στεγνώνει και να τραβάει έντονα το δέρμα. Αφήστε τη για 15'- 20' και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια τοποθετήστε την κρέμα ημέρας σας.

* Αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα, αφήστε τη για λίγα μόνο λεπτά, αφού το λεμόνι μπορεί να σας προκαλέσει κοκκινίλα στο δέρμα και τσούξιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου