Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Σπάνε οι βλεφαρίδες σας; Τα φρύδια σας είναι αραιά; Έχετε ψαλίδα;

Σπάνε οι βλεφαρίδες σας; Τα φρύδια σας είναι αραιά; Έχετε ψαλίδα; Αν θέλετε να φροντίσετε αποτελεσματικά τα βλέφαρα και τα μαλλιά σας, πηγαίνετε γρήγορα στο φαρμακείο και ζητήστε καστορέλαιο!

Σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έλαια που παράγονται παγκοσμίως και βγαίνει από ένα τροπικό φυτό που ονομάζεται Ρίκινος ο κοινός. Χρησιμοποιείται εδώ και 6000 χρόνια και σε κείμενα του Ηροδότου αναφέρεται πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι φρόντιζαν την εξωτερική τους εμφάνιση με καστορέλαιο. Αυτό εξηγεί και το ότι οι πρώτοι καρποί του φυτού βρέθηκαν σε αιγυπτιακούς τάφους.

Οι ιδιότητές του θα σας ευεργετήσουν χωρίς να το καταλάβετε. Αρκεί μόνο να αφήσετε το λινολεϊκό και το στεατικό οξύ που περιέχει να «πλέξουν το μανδύα» τους γύρω από το θύλακα της τρίχας σας.

Για Χ-large βλεφαρίδες και πυκνά φρύδια

Θα χρειαστείτε ένα βουρτσάκι για τα φρύδια ή μια μπατονέτα για να απλώσετε ομοιόμορφα το παχύρευστο λαδάκι στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας. Χρησιμοποιήστε το κάθε βράδυ σαν θεραπεία, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει πολύ καλά το μακιγιάζ σας. Θα δείτε μέσα σε δύο εβδομάδες τα φρύδια σας να δυναμώνουν και να πληθαίνουν, ενώ οι βλεφαρίδες σας θα αρχίσουν να μακραίνουν.

Για να γίνει η ψαλίδα παρελθόν

Μπορείτε να βρέξετε τις άκρες των μαλλιών σας και να τις αλείψετε με καστορέλαιο. Αφήστε το για 30 με 40 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου