Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

AMAZING HOUSE FOR SAL,.....OF ENGLAND Cornwall !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)






Χτισμένο πάνω σε βράχο που περιβάλλεται με νερό ανάλογα με την παλίρροια




Μια από τις πιο ξεχωριστές και πολύ-φωτογραφημένες κατοικίες στην Αγγλία, βγαίνει προς πώληση και όσοι επιδιώκουν να μην έχουν πολλές επαφές με τον έξω κόσμο και είναι οικονομικά ευκατάστατοι ας σπεύσουν να δώσουν προσφορές. Μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αρκεί για να καταλάβει κανείς γιατί όσοι έχουν τάσης φυγής από τον κόσμο το σπίτι αυτό είναι το πλέον κατάλληλο.


 Χτισμένο στην κουφή ενός βράχου στη μέση μιας παραλίας στην Κορνουάλη της νότιας Αγγλίας, η πρόσβαση γίνεται είτε μέσω μιας ιδιωτικής ξύλινης γέφυρας είτε σκαρφαλώνοντας πάνω στα βράχια. Βέβαια το τελευταίο δεν μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μιας και ανά περιόδους η παλίρροια καλύπτει τον βράχο γύρω-γύρω με νερό. 


 Μέχρι και σήμερα, η κατοικία ανήκει στο ζευγάρι των Long, οι οποίοι το αγόρασαν από το 2001 για περίπου 500.00 λίρες. Ωστόσο γερνώντας η μετακίνηση από και προς το σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έτσι πήραν την απόφαση να το πουλήσουν. 





«Πρόκειται για μια από τις εκπληκτικότερες τοποθεσίες», λέει ο κύριος Long και κρίνοντας από τις εικόνες, δεν φαίνεται να έχει άδικο μιας και διαθέτει θέα 360 μοιρών. Η οικονομική κρίση βέβαια κάνει ελαφρώς δύσκολη την πώληση, αναγκάζοντας του Long να μειώνουν την τιμή. Οι ελάχιστες προσφορές που μπορούν να γίνουν σήμερα πρέπει να αγγίζουν τις 995.000 λίρες.







ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου