Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

FacebookBed: Το κρεββάτι του facebook από την DevianTom






Βλeπετε τους φίλους σας online στο facebook, συζητάτε μαζί τους, γιατί να μην τρώτε και να μην κοιμάστε στο Facebook; Αυτό πιθανώς είχε στο μυαλό του ο σχεδιαστής Tomislav Zvonaric της εταιρείας DevianTon όταν σχεδίαζε το συγκεκριμένο ασυνήθιστο κρεββάτι.


Το concept FBed λοιπόν έχει το σχήμα του λογότυπου του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στον κόσμο, ενώ περιέχει μερικά “Like” στο μαξιλάρι και στα σεντόνια του. Σύμφωνα με το σχεδιαστ΄ή, τοFBed είναι ένα σχέδιο κρεββατιού το οποίο σας επιτρέπει να είστε συνέχεια ενημερωμένοι και κοντά στις εξελίξεις των online φίλων σας ακόμη και όταν κοιμάστε. Ουσιαστικά μπορείτε να βρεθείτε άμεσα στο facebook αμέσως μόλις ξυπνήσετε αλλά και αντιστρόφως, όταν κουραστείτε να επισκεφτείτε το κρεββάτι σας το συντομότερο δυνατό.



Προσωπικά πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καινοτόμο, καθώς γνωρίζουμε πολλά άτομα τα οποία έχουν τον υπολογιστή τους σε αντίστοιχα κοντινή θέση με το συγκεκριμένο κρεββάτι ήδη ή ακόμη και κοιμούνται αγκαλιά με το laptop / tablet τους ενώ βρίσκονται συνδεδεμένοι στο facebook. Τι λέτε, θα το αγοράζατε;


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου